چای سبز یکی از سالمترین نوشیدنیهای روی کره زمین است که فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد. چای سبز از برگهای بوته کاملیا سیننسیس به دست میآید. این چای یکی از کم فرآوری شدهترین انواع چای است که حاوی بیشترین مقدار و تعداد آنتی اکسیدان و انواع پلی فنولهای مفید است. برخی تحقیقات نشان میدهد که چای سبز ممکن است تاثیر مثبتی بر تناسب اندام، اختلالات کبدی، دیابت نوع ۲، بیماری آلزایمر و بسیاری دیگر از بیماریها داشته باشد.
چای سبز یکی از انواع چای است که از برگها و جوانههای کاملیا سیننسیس تهیه میشود. تفاوت این نوع چای با سایر انواع چای در این است که فرآیند اکسیداسیون مشابهی را که برای تهیه چای سیاه انجام میشود، طی نکرده است. مصرف چای سبز از کشور چین شروع شد و از آن زمان تولید و توزیع آن به کشورهای دیگر آسیای شرقی گسترش یافت؛ به شکلی که امروزه مردم سراسر جهان طرفدار نوشیدن این چای خوش طعم و پرفایده هستند.
بیش از ۱۵۰۰ نوع مختلف چای سبز وجود دارد. به همین دلیل است که گاهی اوقات یافتن بهترین نوع آن از میان تنوع بسیاری که دارد دشوار است.
چای سبز ۱۰۰ گرمی گوزل، دستچین شده از بهترین مزارع چای دنیا است و خوش طعم ترین چای جهان را برای شما به ارمغان میآورد. چای سبز گوزل نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید.
چای سبز ۱۰۰ گرمی گوزل، از بهترین مزارع چای دنیا دستچین شده و به از خوش طعم ترین چای جهان تهیه شده است. این نوع چای از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید و در فرایند تولید اکسایش بسیار کمی صورت میپذیرد. چای سبز گوزل در مناطق مختلفی از جمله چین و ژاپن کشت میشود و نوع ژاپنی آن به اوچا معروف است.
گیاه چای سیاه و چای سبز اصلی یکسان هستند، اما روش تولید آنها با هم تفاوت دارد. چای سیاه از تخمیر برگ چای و چای سبز از خشک کردن سریع برگ های آن تهیه میشود.
برای دم کردن چای سبز گوزل، به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز و یک فنجان آب جوش را درون قوری ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا چای بتواند خوب دم بکشد.
چای سبز گوزل بسیاری از خواص درمانی برای بدن دارد. با داشتن پلی فنول بالاتر نسبت به چای سبزهای دیگر، این چای از جمله خواص درمانی قویتری مانند چربیسوزی و ضدسرطان بودن، حفاظت از قلب، مغز، پوست و جلوگیری از بروز فشار خون بالا برخوردار است.
همچنین، میتوان با نوشیدن چای سبز، میزان مصرف کربوهیدرات (قندها) را کنترل کرد و به ترکیبی از ورزش مداوم و نوشیدن چای سبز به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها اشاره کرد.
فلوراید موجود در چای سبز جلوی ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان و بوی بد دهان و پوکی استخوان را نیز میگیرد.
همچنین، چای سبز فعالیت سلولهای مغز را تحریک و تقویت میکند و به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت میکند. چای سبز همچنین شامل ویتامین B، فولات، منگنز، پتاسیم، منیزیم و کافئین است و در برگیرنده آنتی اکسیدانهای فراوانی است.
اپیگالوکاتچین گالات مهمترین ترکیب چای سبز است که در حدود ۱۱ درصد آن را تشکیل میدهد و دارای نقشهای متعددی است.
با توجه به خواص بینظیر چای سبز گوزل، میتوان آن را به عنوان یکی از بهترین گزینههای نوشیدنی برای حفظ سلامتی برای خودتان و خانواده خود انتخاب کرد.
دفتر مرکزی : تهران - خیابان بیگی- پلاک دوم، پست الکترونیکی ما : @drstarmoon@gmail.com
09128331681-09332748367